sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

14. vrk

Vieraat - mikä ihana tekosyy syödä herkullista suklaakakkua! :)

Tämä viikonloppu onkin mennyt lenkkeilyn, vieraiden sekä tokoilun merkeissä. Eilen saimme kestitä kahta ja tänään yhtä rodusta kiinnostunutta porukkaa. Pyydänkin anteeksi, jos innostuin taas (huokaus...) puhumaan liikaa tästä niin mahtavasta rodusta. Tahtoo aina välillä mopo karata käsistä.

Tänään tokoilimme niin Kiippulin kuin Supran kanssa tuossa meidän "pihalla". Supran kanssa teimme seuraamista, liikkeestä istumista, luoksetulon pysäytyksiä, ruutua noin 30 metristä, tunnaria Eliaksen avustamana (on muuten oiva apupoika tokotreeneissä tämä minun vanhimmainen poika) sekä kaukkareiden maahan-seiso-vaihtoja. Olipa oikein onnistunut treeni. Tosin tunnari onnistui vain silloin, kun kapuloita oli tarpeeksi eli sellaiset vähän reilu 10. Muutoin Supra tahtoi unohtaa nenänsä käytön. Toi kyllä aina oman mutta maisteli muita siinä ohi mennen. Malttia siis tähän liikkeeseen tarvitaan niin ohjaajalta kuin Hyyperiltä. Treenatessa Supra on siis edelleen kovin innoissaan ja tekee töitä ihan normaalisti. Kotosalla yrittää iskeä pian tärppipäivillä olevaa Kiippulia erittäin laihoin tuloksin. Hiukka kevättä rinnassa näillä minun tyttösillä...

Ai niin, sainhan minä väsättyä Amazeme-logosta ensimmäisen version tulevia fleece-/treeniliivitilauksia varten. Logo on kommentoitavana Facebookin Amazeme Border Collies -ryhmän sivuilla.

2 kommenttia:

  1. Teille on ihana pentue tulossa, ainakin toivottavasti Super on kantavana! Tykkään sekä isästä että emästä tosi paljon. Paljon onnea odotukseen ja toivotaan että pennuille lötyyy just oikea koti, jokaiselle!

    Terkuin: Weekasit!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista sekä toivotuksista! Terkkuja sinne pohjoseen! :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.