lauantai 28. huhtikuuta 2012

2 vrk

Viime yö meni varsin mukavasti. Super osaa varoa pentuja, joten sen puoleen minun ei tarvitsisi nukkua pentuhuoneen lattialla. Katsoin kuitenkin parhaimmaksi nukkua samassa huoneessa mammakoiran kanssa, sillä haluan pitää tyttöstä silmällä ja palvella neitosta tuoden juomat ja ruoat suoraan laatikkoon. Superilla on myös etuoikeus päästä ulkoilemaan öiseen aikaan. :)

Mittasin pentujen painot eilen illalla ja hyvin olivat ottaneet painoa. Pikku Myy ja Lentsu nostattivat painoaan 36 grammalla. Kuutti 35 grammalla, Kiire 33 grammalla, Vieno 15 grammalla ja Rauha 4 grammalla. Mittaan painot taas tänään illasta.

Pikku Myy ja Kuutti ovat osoittautuneet todella temperamenttisiksi. Tänään kun isommat koirat haukkuivat pihalla, nousi Supra laatikosta kesken syötön. Nisillä olivat Kiire, Lentsu ja Kuutti. Kiire ja Lentsu irrottivat otteensa mutta Kuutti jäi ilmaan roikkumaan. Onneksi mammakoira ei lähtenyt ovelle tarkistamaan tilannetta, sillä Kuutti olisi kyllä silloin saanut haipakkaa kyytiä. Sitkeä sissi.

Pennut ovat todella terhakoita ja liikkuvat kovin tarmokkaasti laatikossa. Tarmon lisäksi myös maitoa tuntuu riittävän. Huolenaiheena on kuitenkin Superin lämpö. Tuossa pari tuntia sitten kun mittasin sen, oli se jopa 39,2. Piti jo soittaa eläinlääkärille mutta neuvoksi sain, että katsellaan vielä, koska nartun vointi on muuten hyvä. Super syö hyvin ja ulkona käydessään on ihan virkeä. Pentuhuoneessa on aika ajoittain lämmintä jopa 36,5 astetta, mikä ei varmaan edesauta Superin olotilaa. Pitää aina välistä hieman viilentää huonetta.

Otin tänään muutaman kuvan pentusista. Seuraavat yksittäiskuvat otan sitten, kun pennut ovat yhden viikon ikäisiä. En viitsi olla kiusaamassa pienokaisia tuon tuosta.

Kuutti kääröllä


Pikku Myy söpöstelee


Lentsu, Vieno ja Rauha ruokailemassa


Perhepotretti


Rauha, Vieno ja Kiire yhdessä kasassa (itse asiassa Rauha meni häiritsemään siskojaan)


Pissatuspalvelu pelaa


Kiire ja Vieno matkalla ruokailemaan (kun Rauha oli käynyt tytöt herättämässä)


Syömistyyli on vapaa


1 kommentti:

  1. Hieno tyttökatras kerrassaan! Onnea Super-mammalle ja kasvattajalle! Muutaman viikon päästä olen innokkaasti tarjolla sosiaalistajaksi :).

    t: Anne & Roki

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.