sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

56. vrk

Niin alkaa viimeinen viikko. Eilen kävimme Superin siskon, Ronjan, luonnetestissä Imatralla. Aamulla aikaisin lähdimme ja illasta sitten tulimme takaisin kotiin. Testi meni loistavasti. Kylläpäs näillä pennuilla on hieno täti. :)

Pentulaatikko on laitettu valmiiksi. Vielä ei mammakoira ole siellä sen kummemmin aikaansa viettänyt. Mitä nyt kävi laatikossa pyörähtämässä. Liikkeet tuntuvat edelleen parissa kohdassa nyt ainakin. Super läähättelee välistä aika reippaasti. Alkaa tytöllä olla tukalat oltavat. Ruokaa menee nyt sellaiset 9 dl päivässä. Tähän päälle sitten tarjoillaan vielä piimät. Super on alkanut nyt syödä hieman hitaammin. Lenkitkin menevät hieman hitaammassa tahdissa.

Olen ulkoiluttanut Superia nyt pari kertaa päivässä noin puoli tuntia kerrallaan. Muuten käy takapihalla pissalla. Ei tahdo enää oikein olla tyttösellä seurapiirirakko. Lämpöjä alan mitata tästä illasta lähtien. Mittailen ensin niitä pari kolme kertaa päivässä. Onneksi on nyt tuo nopea mittari, niin ei tule tästä liiaksi harmia mammakoiralle.

Tässäpä vielä pari kuvaa tältä päivältä.

4 kommenttia:

  1. Ihana plösöliini <3

    -aino

    VastaaPoista
  2. Voi ihana Super, kyllä alkaa olla aika piukeen näkönen! :) Mutta hyvä juttu, että on alkanut vihdoin ottaa rauhallisemmin.

    VastaaPoista
  3. Miten sen nyt kauniisti sanoisi... Mammakoira <3 on hiukan pönäkkä. =o) Tsemppiä loppuodotukseen koko komppanialle!

    -MinnaV

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana Hyyperi! :) rapsutukset tulevalle mammalle!

    - Heidi & Ekku-veikka

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.