sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

49. vrk

Long time no seen. Niin se vaan tämäkin viikko lähenee loppuaan. Aika menee kuin siivillä. Enää siis sellaiset kaksi viikkoa h-hetkeen.

Torstaina rakas Hyyperini kieri siinä itsessään. Jouduin siis pesemään tytön, minkä vuoksi turkki on hieman pörhöllään. Ihan näin välikommenttina täytyy ihmetellä kuinka tämä kevät innostaa ihmisiä tekemään tarpeitaan lenkkipolun välittömään läheisyyteen. Pitäisiköhän sitä polkaista käyntiin sellainen "Kerää kakkasi"-kampanja ihmisillekin? No joo, pesemällähän tuosta ongelmasta päästiin.

Perjantaina kävin hakemassa 12 kg Royal Caninin Starteria. Tällä hetkellä Supra syö aamulla 2 dl junioria ja 1 dl starteria, päivästä 1 dl junioria ja 1 dl starteria ja illasta vielä samanlainen annos kuin aamulla eli yhteensä nappulaa menee 8 dl. Se on aika hurja määrä mutta aikaisempien kokemusten perusteella ei mene enää kauan, kun ruoka alkaa taas tökkiä.

Eilen kävin kurvailemassa Kiian kanssa agilityssä kahden hylyn verran. Kyllä on kuulkaas Kiia nauttinut, kun lenkillä pääsee nykyään kiitämään Superia nopeammin. Sen verran on äitikoiran tahti hidastunut mutta kyllä hän vielä äitinsä päihittää.

Eilen myös siirsimme kissojen ruuat sekä hiekkalaatikon yläkertaan. Ensi viikon lopulla laitammekin sitten jo sen pentulaatikon paikalleen. Kävin jo etsimässä hesareita kierrätyspisteestä mutta vedin tällä kertaa vesiperän. Otamme siis oikein mielellään hesareita vastaan. Ne kun imevät paremmin nestettä. :)

Ihan parin päivän sisään pitäisi alkaa liikkeidenkin tuntua. Se on sitten kertakaikkisen vinkeetä tuntea pienten penneleiden liikkeet vatsan läpi. Mahtaa tuntua yhtä "vinkeeltä" äitikoirastakin kavereiden taukojumpat.


Vuorokausia kuvassa 48



Äitikoira poseeraa turkki pörhöllään

1 kommentti:

  1. Voi pientä pulleaa mammakoiraa. (: Tosiaan aika on mennyt hurjan nopeasti, ihme juttu! Minulla tekee todella tiukkaa, että saan pentukuumeen pidettyä edes hetken kerrallaan kurissa, huh. Tätä on vain pakko odotella ja hehkutella mukana!

    Luulen että parin viikon päästä nostalginen Lahti KV kuluu pentublogin kyttäilyn parissa.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.