tiistai 10. huhtikuuta 2012

44. vrk

Loppupääsiäinen menikin vatsataudin kourissa mutta nyt ollaan taas elävien kirjoissa. Eilinen päivä meni täysin sängyn pohjalla maatessa. Onneksi on takapiha, jonne voi koirat päästää tarpeilleen. Muuten sitä olisi joutunut vääntäytymään ulos, vaikka kuolo olisi noutanut. Tytöt ottivat rauhallisesti päivän kestäneen kotiarestin.

Tänään tosiaan on jo toisenlainen olo. Niinpä aamulenkin jälkeen treenasimme hieman Kiian ja Nämpän kanssa tuossa meidän kotitiellä. Supra sai tehdä yhden kerran tunnarin ja hyvinhän se meni. Oma tuli somasti käteen. On se vaan taitava tyttö. :)

Tuossa juurin äsken siistin kaikkien kolmen karvaturrin tassukarvat. Olivat aika villissä kunnossa. Samalla huomasin, että Superin vatsakarvat ovat alkaneet irrota. Otin tyttösestä sunnuntaina tällaisen makuukuvan, kun siitä kenties näkee hieman paremmin missä mennään. Vuorokausia siis kuvassa on 42.

5 kommenttia:

  1. No tästä kuvasta kyllä jo on selvästi tila havaittavissa :) Kovasti toivon, että sieltä tänne sopiva neitonen syntyisi aksakentille liitelemään..... Kasvattajatuttuni tuossa jo suunnitteli Balttian näyttelyreissujakin junnutittelit mielessä ;)

    VastaaPoista
  2. Samaa tahtia kasvaa masu kuin meilläkin :)

    -aino

    VastaaPoista
  3. Taitaapi kuitenkin ehtiä Super ensin pullauttamaan pullansa ulos. :)

    VastaaPoista
  4. Jeps. Aika paljon aikaisemmin :)
    Kyllä koirilla on helpompaa :)

    -aino

    VastaaPoista
  5. Kauniita koiria, ja varmaan yhtä suloisia pentuja tulossa! Onnittelut teille.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.