sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

35. vrk

Tämä viikonloppu menikin tokon koulutusohjaajakurssin merkeissä. Kurssin suorittamisen kunniaksi päätimme mieheni kanssa lähteä Peurungan hiekkatielle lenkille tyttöjen sekä Tuomaksen kera. Ihan kiva ajatus noin muuten mutta aurinko oli sen verran sulattanut tien, että rämmimme kiitettävän syvällä mudassa. Tytöt olivat kovin innoissaan siitä, kun pääsivät pitkästä aikaan juoksemaan vapaana ja sen näköisiä he olivatkin. Tässäpä muutama kamerakännykällä otettu kuva tyttösistä.




Lenkkeilemme siis edelleen aivan normaalisti Superin kanssa. Vauhtia riittää. Toki pyrin varomaan vaaratilanteita, eikä tarkoituksena ole hengiltä tyttöstä juoksuttaa mutta tahti kyllä hidastuu sitten kun on hidastuakseen.

Ruokaa olen lisännyt ihan kiitettävästi, kun ultrassakin näkyi kuitenkin jonkin verran sitä porukkaa, ja kyllähän kaikki ylimääräinen viimeistään imetyksen aikana lähtee. Tänä aamuna annoin penturuokaa 3 dl ja illalla puuroa 150 g ja lihaa 150 g sekä kaupan päälle 1,5 dl penturuokaa. Normaalistihan pelkällä nappulalla syötettäessä Super söisi nappulaa n. 5 dl päivässä. Ensi viikon lopulla pitääkin antaa talon kaikille nelijalkaisille matokuuri. Voi sitä iloa...

2 kommenttia:

  1. Äidin ilme oli näkemisen arvoinen kun näytin tälle ylemmän kuvan kuramasuista! :D Kauhulla tuntuu odottavan keskiviikkona hoitoon tulevan bc-lapsen pesuoperaatioita näin kurakelillä. Onneksi neidillä on kirahvinjalat ja turkkiakin vain nimeksi, jos tästä selvittäisiin kunnialla.

    VastaaPoista
  2. Super näyttää jo kuvastakin katsottuna menettäneen vyötärönsä. Kurakelit on kyllä ihania! Viime vuonna muutimme uuteen kotiin talvella ja keväällä piha olikin kivaa savilillinkiä. Onneksi viime vuonna istutimme nurmen, jospa tänä vuonna piha olisi paremmassa kunnossa.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.