maanantai 4. kesäkuuta 2012

39. vrk

Viikonloppu tosiaan meni vierailuiden merkeissä. Pennut saivat ottaa vastaan yhteensä kuusi eri porukkaa perjantaista sunnuntaihin, mikä on erinomainen asia sosiaalistamisen kannalta. Pennut on nyt madotettu toistamiseen. Perjantaina punnitsin pennut ja painot huitelevat pitkälti samoissa. Pikku Myy ja Rauha painoivat karva alle 2400 grammaa. Kuutti painoi n. 2450 grammaa ja muut tytöt sellaiset 2550 grammaa. Mittatulos ei ole kovin luotettava, sillä kyytiläiset tahtovat loikata vaakakupista pois. :)

Lauantaina otin pentuhuoneesta pentulaatikon pois ja vein tilalle putken. Olemme myös ulkoilleet takapihalla vapaana useamman kerran päivässä. Hyyperit kyllä nauttivat pihalla vapaana juoksemista. He myös tekevät oikein mieluusti ainakin isommat tarpeensa pihalle. Aamulla kun menen pentuhuoneeseen, ei siellä ole yleensä kakan kakkaa. Aika siistejä plikkoja.

Tällä viikolla onkin sitten visiitti koirakummin luona keskiviikkona. Joko huomenna tai sitten torstaina yritämme ottaa Hyypereistä viralliset seisomakuvat, jotka laitan sitten nettisivuillemme, kunhan saan tietää pentujen tulevat kutsumanimet. Osa onkin jo ehtinyt päättämään.

Perjantaina lähdemme Kiian, Oivan, Rytmin ja Neelan kanssa Latviaan näyttelyreissulle. Äitini tulee hoitamaan pentuja, Superia ja Nämppää. Myös Nina ja Raine ovat lupautuneet lastenvahdiksi lauantaille. Kiitos siitä heille jo näin etukäteen! Pennut alkavat muuttaa omiin koteihinsa perjantaina 15.6. lähtien. Viimeiset mohikaanit lähtevät sitten juhannuksen aatonaattona.

Eilen illasta kuvasin pentuja ja alla teille hieman satoa kuvaussessiostani.

Kiire ja Lentsun sorsa
Pelottava hyökkäys...

Tää sorsa on mun!


Hassu Kiire


Kiire hepuloi


Kuutti taistelee sorsasta äitinsä kanssa
Kuutti matkalla rakennushommiin


Lentsu matkalla rakennushommiin... taitavia tyttöjä minulla.


Lentsu ja Vieno
Lentsu patsastelee


Lentsu rattaiden kyydissä


Pikku Myy ja KiireRauha Eliaksen kimpussaRauha leikkii äitinsä kanssa


Montako koiraa näet kuvassa?


Supra leikittää Vienoa


Vieno, Kuutti ja Pikku Myy


Vieno hetken paikallaan2 kommenttia:

  1. Onko vapaita pentuja vielä jäljellä?

    VastaaPoista
  2. Hei,

    Näille kavereille on jo kodit tiedossa. Kiitos mielenkiinnostasi.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.