maanantai 18. kesäkuuta 2012

Rauha matkaa omaan kotiinsa

Eilinen menikin SBCAKin erkkarissa. Olimme kotosalla kuuden maissa. Koska Laukaassa oli satanut lähes koko päivän vettä, olivat pennut vain käyneet tarpeillaan ulkona. Illasta saimme olla ulkona pihalla hieman pidempää. Lentsu ja Kuutti ovat alkaneet räyhäämään toisilleen leikin tiimellyksessä aika kovaan ääneen. Onneksi leikit ovat ainakin toistaiseksi olleet hyvin sopuisia.

Tänään Jonna ja Aku tulivat hakemaan Rauhan kotiin. Tästä päivästä lähtien Rauha tunnetaankin nimeltä Lova. Myy ja Rilla ovat kotiutuneet uusiin koteihinsa oikein hienosti. Myy on lähinnä itkenyt ulos tarpeilleen ja Rilla ihmetellyt perheen isompaa tyttöä, että mitähän tälle pitäisi tehdä... Ennen olen ainakin tällaisia lähinnä pureskellut. :)

Myös Raina matkasi tänään takaisin kotiinsa. Nyt meidän koiralukumäärä on vain seitsemän. Huomenna saammekin Emmin (Kiian tyttö) Mirkan ja Peten pentuja palluttamaan. Keskiviikko menee näillä näkymillä ihan omalla porukalla. Illasta menen Superin kanssa pitkästä aikaan agilitytreeneihin. Torstaina talo hiljenee pennuista sekä heidän leikittäjästään Nastasta.

Olen muuten usein miettinyt, että on hassua miten nämä pennelit ovat niin uusien omistajiensa näköisiä. Ihmeellistä on myös se, kuinka pennelit ottavat uudet omistajansa heti omikseen - jo vielä täällä meillä kotona ollessaan. Katsokaapas tätäkin kuvaa. Kuvassa siis Aku, Jonna ja Lova.


1 kommentti:

  1. Voi että, teillähän on pian hiljaista (yeah right) :D

    Ihanaa että pennut on sopeutuneet uusiin koteihinsa. Onnea uusille omistajille! <3

    - aino

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.