tiistai 19. kesäkuuta 2012

54. vrk

Täällä alkaa olla kovin hiljaista, kun on vain kolme viikaria vahdittavana. Tosin eilen nämä keksivät karata aidan toiselle puolelle rinteeseen juoksemaan ristiin rastiin. Onneksi saimme huijattua Nastan kanssa pennut takaisin aitauksen oikealle puolelle.

Olemme tänäänkin olleet pihalla, vaikka ilma ei ole mitä parhain. Onneksi ei kuitenkaan sada. Tuomas leikitti pentusia. Tuomaksen saippuakuplat myös herättivät kovasti mielenkiintoa. Pennut suorastaan rakastavat Tuomasta ja Eliasta. Minä jään aina hopealle, kun jompikumpi pojista ilmestyy paikalle.

Tässäpä vielä muutama kuva aamupäivästä Mirkulle, Ninalle, Rainelle ja Mimmulle, jotta aikanne kuluisi nopeammin.

Kuutti ja Vieno traktoria korjaamassa
 

Kuutin seuraamisen tyylinäyte ;)


Kuutti väsytettynä


Lentsu ja Kuutti leikkimässäLentsu Tuomaksen kimpussaJotain löytyi maasta...


Vieno rakastaa tulla syliin ja antaa oikein paljon pusuja
Tuomas leikittää pentuja


Saippuakuplat kiinnostavat aina lapsukaisia4 kommenttia:

 1. Vau, Kuutilla aika makea seuraaminen!

  Huomaa kyllä, että pennut on olleet lasten kanssa tekemisissä. Meillä Myy rakastaa hurjasti lapsia ja mielellään niiden kanssa touhuaakin (ja lapset rakastavat kovin Myytä, vaikka Emilia Rauhaan kovasti ihastuikin).

  VastaaPoista
 2. Ihania tyttöjä :) Henna Lovaa saa mielellään tulla lapsetkin moikkaamaan, tekis hyvää tytölle jatkossakin olla tekemisissä lasten kanssa ettei unohdu kuinka ihania ne ovatkaan! ;)

  VastaaPoista
 3. Rillastakin näkee että lasten kanssa on oltu kun se touhuaa Pihlan kanssa. Elsa pikkusen edelleen hämmentää sitä menemällä maata pitkin nelinkontin :D Ihanaa kun pennut on saaneet niin hienon ja monipuolisen elämänalun kasvattajamamman luona <3

  VastaaPoista
 4. Jaaha, siä on taas hirsi maistunu :D Onneks näkee noita kuvia, jaksaa ehkä just ja just odotella vielä kaks yötä.... :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.