perjantai 15. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen pentu lentänyt pois pesästä

Tuntuu jotenkin uskomattomalta, että ensimmäinen pentu lähti jo omaan kotiinsa. Tänään Henna kävi hakemassa Pikku Myyn Lempäälän raitteja tutkimaan. Pikku Myy tunnetaan tästä päivästä lähtien Myynä. Täytyy myöntää, että kyllä taas kasvattajatäti itkeä parkui ja melko vuolaasti. Pahoittelen tapahtunutta, mutta erityisesti sen ensimmäisen pennun kotoa muutto kirpaisee. Samalla olen todella onnellinen siitä, että jokainen näistä saa itselleen täydellisen ja rakastavan kodin, joissa niistä pidetään hyvää huolta.

Kuvassa Henna ja Hennaan täysin ihastunut Myy



Eilen Marttisen Mikko kävi meitä ilahduttamassa kamerallaan. Mikko sai paljon upeita kuvia napsittua Hyypereistä. Tässäpä teille muutama ihailtavaksi. Punnitsin muuten pennut eilen illalla. Pennut ovat siis kymmenkertaistaneet syntymäpainonsa seitsemässä viikossa. Se on hurjaa se.

Lentsu 3,5 kg
Vieno 3,6 kg
Kuutti 3,5 kg
Kiire 3,4 kg
Myy 3,2 kg
Rauha 3,3 kg

Kovin on tasaista porukkaa. Nyt pennut on madotettu sen kolmannen kerran. Huomenna lähteekin Kiire kotiin. Jotta koirien lukumäärä pysyisi samana, tulee tilalle Oiva. Tänään saimme Kiian ihanaisen Raina-tytön kylään. Siinäpä onkin Hyypereille taas uusi koiratuttavuus ihmeteltävänä. Hyyperit saivat myös tänään aamusta lapsivieraita, kun Tuomaksen hoitoryhmä tulisi ihastelemaan pentusia.

Kiire kiiruhtaa jonnekin


Kiire söpöläinen


Kiire matkalla jonnekin


Kuutti napostelee ruohoa


Kuutti tarkkana


Kuutti ihanainen



Lentsu ja Pikku Myy putkesta



Lentsu patsastelee


Lentsu hetken paikoillaan


Pikku Myy kytiksellä


Kiire ja Kuutti (ja pala Rauhaa)


Lentsu, Pikku Myy ja sorsa



Pikku Myy <3



Rauha ja Rauhan sivuprofiili




Vieno putkessa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.