torstai 21. kesäkuuta 2012

Rankka päivä takana

Nyt on rankka päivä takana ja fiilikset täällä mäellä haikeat mutta samalla onnelliset. Tänään uusiin koteihinsa matkasivat Lentsu, Kuutti ja Vieno. Ensin matkaan lähti Lentsu, joka asustaa Mirkun, Ollin ja Iitu-nimisen pumityttösen kanssa Tampereella. Lentsu tunnetaan tästä päivästä lähtien Novana.

Olli, Mirkku ja suloinen Nova kasvattajamamin etupihalla
Seuraavaksi matkaan lähti söpönassuinen Kuutti eli Hoppu. Hoppu muuttaa tähän ihan meidän lähelle eli naapuripitäjään Jyväskylään Mimmun, Pasin ja kahden bordercollietytön Mistyn ja Tepan kaveriksi.

Naapurikylän tytöt Mimmu ja Hoppu


Viimeisenä matkaan lähti Vieno, jonka kotimatka oli lähtijöistä pisin. Vieno tunnetaan nyt Freyana. Freya ilostuttaa Ninan ja Rainen arkea Helsingissä.

Nina, Raine ja viimeinen mohikaani Freya
Kovin on hiljaista täällä meillä. Mieli on haikea mutta samaan aikaa kovin onnellinen. Tiedän, että nyt jokainen Hyyperi on saanut ansaitsemansa huomion ja rakkauden. Tein kaikkeni, jotta teillä jokaisella olisi mahdollisimman hyvä pohja kasvaa kunnollisiksi koirakansalaisiksi mutta suurin työ on vielä edessä. Olette minulle hyvin rakkaita. 

Vielä näin lopuksi haluan kiittää Jasminea tuesta ja kaikesta avusta! Kiitos myös Mikolle ja Salmelle hienoista kuvista! Suuren suuret kiitokset Ellinooralle, Ninalle, Rainelle ja rakkaalle äidilleni pentujen hoitoavusta!

Lopuksi haluan ennen kaikkea kiittää Hennaa, Hannelea, Jonnaa, Akua, Mimmua, Pasia, Mirkkua, Ollia, Ninaa ja Rainea siitä, että valitsitte juuri Pikku Hyyperin omaksenne. On hienoa saada aloittaa yhteistyö kanssanne.

Kiitän myös kaikkia blogini lukijoita kivoista kommenteista. Blogi hiljenee ja jää roikkumaan tänne bittiavaruuteen.Kiitän ja kumarran.

4 kommenttia:

 1. Haikeat on tunteet tääläkin sinun puolesta. Mutta niin olen onnellinen omaasta rakkaasta riehu-hyyperi Rillastani! Kiitos kun annoit niin upean pohjan hänen elämälleen! Rilla tulee saamaan meillä kaiken rakkauden mitä ansaitseekin ja jännityksellä odotellaan mitä kaikkiea kivaa me keksitäänkään yhdessä! <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos itsellesi Marjo! Aika haikea olo täälläkin, tuntuu hassulta, että vuosi sitten kanssasi aloitettu "projekti" ja kaikki se jännittäminen aina Superin luonnetestistä ultraan ja synnytykseen on nyt ohi. Mutta hyväähän kannattaa odottaa, mikään muu pentu ei olis tuntunut niin omalta kuin pikku Lova <3 Tuossa se nyt onnellisena silmät kiinni järsii kyljellään puruluuta, aika epätodellinen olo vieläkin:) Annoit pennuille parhaan mahdollisen alun elämälle! Ja kiitos kun jaksoit niin ahkerasti päivitellä tätä blogia, teki odottamisesta huomattavasti kivempaa! :)

  VastaaPoista
 3. Ei oo paljon lisättävää ylläoleviin, joten komppaan täysin! :) Ja olo todellakin on vielä aika epätodellinen, kaiken tän odottamisen ja haaveilun jälkeen. Kiitos vielä Marjo kaikesta, ja tietenkin tulevaisuutta odotellessa ;)

  Ps. Meilläkin näköjään nukutaan mieluiten sängyn alla :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos minunkin puolesta omasta Hyyperistäni ja hänen alkutaipaleen huolenpidosta <3 Tätä blogia on ollut mukava seurata odottaessani pennun kotiutumista.

  Tästä alkaa meidän seikkailut omien Hyyperiemme kanssa!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.