torstai 14. kesäkuuta 2012

7 vkoa

Eilen olimme siis pentutarkissa Joensuussa. Alkumatka meni pienten bordercollielapsukaisten laulussa... Kyllä nimittäin koetteli kasvattajamamia tämä varsinkin kun edellisenä yönä pennut olivat valvottaneet minua. Olivat nimittäin popsineet pentulassa kitaansa siankorvia ja luita siinä määrin, että taisi jälleen kerran ähky hieman häiritä. Enkö minä koskaan opi, ettei näille ahmateille voi mitään jättää syötäväksi, ellei halua että kaikki syötäväksi kelpaava (tai kelpaamaton) menee kokonaisuudessaan pentujen nassuun.

Menomatka meni tosiaan lähes kokonaan protestoidessa. Vähän ennen klinikalle saapumista kävimme metsän kupeessa tarpeilla ja syömässä. Klinikalla pennut saivat hetken aikaa jaloitella. Hyyperit saivat paljon huomiota osakseen. Mukanamme oli myös Hyypereiden Ronja-täti, joka suhtautui jaloissa pyöriviin pentuihin todella hienosti. Paluumatkalla pysähdyimme kerran jaloittelemaan ja tekemään pissut.

Eläinlääkärin tarkistuksessa kaikilla Äffäpennuilla oli kaikki kunnossa simmut mukaan lukien. Pennut käyttäytyivät todella hienosti, kun niillä peilattiin silmät. Kuutilla ja Vienolla on molemmilla toinen silmä ns. "merle-silmä", vaikka esim. Kuutilla molemmat silmät ovat ruskeat. Vienollahan toisessa silmässä on häivähdys sinistä. Olen ollut myös katsovinani, että Vienolla olisi haaleat tan-merkit. Nythän Vieno on rekattu blue merleksi - ja menköön sellaisena mutta tosiaan ihan kuin Vienolla oli häivähdys ruskeaa/keltaista niissä paikoissa, jossa tan-merkit yleensä ovat. Ai niin, tarkastuksessa yhdelläkään ei löydetty palleroisia. ;)

Iltapäivällä kotiin tultuamme otin muutamia kuvia kavereita. Äitini oli pessyt poikien kanssa pentuhuoneen läpikotaisin niin, että siellä suorastaan tuoksui. Olipa kiva yllätys!

Illasta kitkimme viidakkoamme yhdessä. Kuutti nappasi niin lujasti hanskasta kiinni, että jouduin luovuttamaan sen Kuutille. Myös tänään olemme puuhastelleet yhdessä rikkaruohojen parissa. Ovat todella avuliaita ja touhukkaita nämä minun Pikku Hyyperit.


Kiire leikkii pullon kanssa


Kuutti sutena


Kuutti ja Kiire temmeltävät


Kuutti nappaa pullon - katsokaas Kiireen ilmettä


Lentsu nuuskuttelee


Lentsu kierii maassa


Pikku Myy rattaiden kimpussaRauha Kiireen kimpussaVieno ja Kiire pensaan varjossaMontako koiraa näet kuvassa?  

1 kommentti:

  1. Kyllä vaan on kaikki niin söpösiä niin söpösiä. Ja tomeria tapauksia :) Kuinka tässä muka jaksaa vielä viikon odottaa... ;)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.