tiistai 5. kesäkuuta 2012

40. vrk

Äffäpennut löytyvät nyt KoiraNetistä. Kyllä oli taas nopeaa toimintaa Kennelliitolta. Sirutushan oli vasta perjantaina ja jo eilen sain maksaa rekisteröintimaksun. Uskoisin, että saamme paperit ennen silmäpeilausta.

Tänään otimme kuvia Jasminen kanssa oikein urakalla. Jonna ja Aku pääsivät todistamaan kuinka haastavaa pentujen kuvaaminen voikaan olla. Ensin pennut olivat aivan liian tarmokkaita ja sitten pian jo liian väsyneitä. Onneksi sitkeys palkittiin ja saimme kuin saimmekin napattua ihan kiitettävät kuvat neitokaisista. Kiitos Jasminelle tästä!

Olen lisännyt nyt ruokailut kolmesta kerrasta neljään kertaa päivässä. Tämä ei luonnollisesti Pikku Hyypereitä haittaa. Olemme voineet ulkoilla nyt useamman kerran päivässä ja pääasiassa vapaana takapihalla. Huomenna onkin edessä ensimmäinen autoilu, kun ajelemme Palokkaan koirakummia tervehtimään. Torstaina, jos hyvin käy, saamme Mikon meille kylään pentuja kuvaamaan. Perjantaina alkaakin teille arvoisat blogini lukijat pitkä mediahiljaisuus, kun kasvattajamami lähtee muille maille. Palaan taas linjoille maanantaina.

Amazeme Faithful Soul "Lentsu"
 


Amazeme February Stars "Vieno"Amazeme Fierce Whisper "Kiire"Amazeme Fool Moon "Kuutti"Amazeme Foxtrot Lady "Rauha"Amazeme French Revolution "Pikku Myy"Amazeme Golden Queen... hieman ylikasvanut pentu... ;)


1 kommentti:

  1. On ne vaan niin ihania <3 Ja Super poseeraa niin kauniisti roikkuvine tissineen! :D

    Mulla on Myyn kuva tässä työpisteellä tyttöjen kuvien vieressä. Pääsee ikävän tullen aina katsomaan kuvaa :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.