Juoksut

maanantai, 27. helmikuuta 2012


16. juoksupäivä

Tänään kävimme progessa ja odotamme kovasti huomista tulosta. Tämä ratkaisee kaiken. Vähän hirvittää, että josko juoksu onkin liian pitkällä. On todella kurja ajoitus, kun tuli tuo viikonloppu tähän väliin mutta minkäs teet...

perjantai, 24. helmikuuta 2012


13. juoksupäivä

Eilisen näytteen progesteroniarvo oli 1,6. Tämä tarkoittaa sitä, että eilisestä aamusta kolmen vuorokauden sisään pitäisi olla ovulaatio. Näin ollen h-hetki sijoittunee sunnuntai-tiistai -akselille. Superin käytös on alkanut muuttua. Se yrittää liehitellä sekä Nämppää että Kiiaa laihoin tuloksin.

torstai, 23. helmikuuta 2012


12. juoksupäivä

Kävimme tänä aamuna ottamassa toisen (tai itse asiassa jo kolmannen) progetestin, josta saamme tuloksen huomenissa. Tytön käytöksestä päätellen ei ihan ole tärppipäivät ainakaan tänään kohdillaan. Nämä minun vanhemmatkin tytöt tuntuvat tekevän juoksua oikein urakalla. Kohta on villiä menoa meillä täällä mäellä...

keskiviikko, 22. helmikuuta 2012


11. juoksupäivä

Saimme tänään eilisen progetestin tuloksen, joka oli vaivaiset 0,4. Teemme uuden testin perjantaiaamuna. Näillä näkymillä täällä alkaa tapahtua vasta loppuviikosta tai ensi viikon alussa. Nämä minun tytöt ovat näemmä todella hitaasti lämpeäviä.

tiistai, 21. helmikuuta 2012


10. juoksupäivä

Eilinen verinäyte ei päässytkään matkaan Tampereelle minusta riippumattomista syistä. Onneksi eläinklinikan aina avulias ja auttavainen Pirkko pyrhälsi tänä aamuna meille ottamaan Suprasta uuden näytteen, jonka vastauksen saamme siis huomenissa. Pitää toivoa, että myös tämä juoksu etenee edellisten tapaan.

maanantai, 20. helmikuuta 2012


9. juoksupäivä

Kävimme tänään aamusta otattamassa progen. Saamme tuloksen huomenissa ennen iltapäivää. Sitten olemmekin jo hieman viisaampia. Kieltämättä alkaa jo hieman jännittää, että mitenkähän kaikki tuleekaan sujumaan.

torstai, 16. helmikuuta 2012


5. juoksupäivä

Nyt pitää pitää pää kylmänä ja malttaa tuon progetestin kanssa. Ihan turhaan kiikuttaisin tytön Pirkon luo... Eikös vaan? Tänään aloitankin koko porukalle matokuurin. Kissat jätän tällä kertaa näistä kesteistä ulos, koska madotin ne tuossa kuukausi sitten. Otetaan ne sitten seuraavaan satsiin mukaan. On nimittäin sen verran hauskaa puuhaa tuo kissojen madotus, että kyllä maltan odottaa :)

sunnuntaina 12. helmikuuta 2012


Ei tippa tapa ja ämpäriin ei huku

Sain tänään pyyhittyä yhden pienen tipan paperiin, joten voimme julistaa Supran juoksujen vihdoinkin alkaneeksi. Johan niitä ehdimme odottaa...