sunnuntai 13. toukokuuta 2012

17. vrk

Niin sitä vaan mennään jo kolmannella viikolla. Pennut alkavat jo pikku hiljaa leikkiä lyhyitä hetkiä keskenään. Olen ollut huomaavinani, että Vieno ja Kuutti viihtyvät paljon keskenään. Itse asiassa jo siinä vaiheessa, kun pennuilla oli silmät kiinni, tapasin Vienon ja Kuutin usein keskenään nukkumassa. Myös Pikku Myy, Lentsu ja Kiire muodostivat usein oman kasansa. Meidän suloinen Rauha olikin usein sitten yksin. Nyt sen sijaan näyttäisi siltä, että Lentsu ja Rauha ovat usein samoilla hoodeilla.

 Eilen olimme Kiian ja Kiian pojan Oivan kanssa Tampereella näyttelyssä. Kehässä nähtiin myös Oivan sisko Raina sekä Superin sisko Ronja. Seurassamme oli myös muita Tampereen "sivukonttorin" väkeä. Kiitos Hennalle, Jonnalle, Mirkulle, Ollille, Kaijalle, Tuijalle sekä Leilalle oikein mukavasta päivästä! Vähän oli kasvattajatädillä levottomat jutut, kun väsymys painoi (seli seli) sen verran päälle. Meillä kun on ollut hieman ongelmia tuon lämmönsäätelyn kanssa. Välissä pentulassa on liian kylmä ja sitten seuraavaksi liian kuuma. Viime yö olikin jo täysin rauhallinen, eikä yksikään penneli huutanut parin tunnin välein. Hyvä niin, niin nyt sitä jaksaa päivitellä blogiakin. :)

Kuva on hieman epätarkka mutta sen verran hauska, että oli pakko laittaa tähän. Kuvassa Kiire nostaa päätään. Huomatkaa korvien asento. ;)

Kiire nukkuu Lentsu tyynynään.


Rauha matkalla leikkipaikalle.


Rauha köllöttelee


Pikku Myy filmaa...


Sydämensärkijä <3


Lentsu ja Vieno leikkivät...

kunnes Rauha änkää väliin.


Niinpä Lentsu leikkiikin Rauhan kanssa.


Lentsu ja Rauha nukkumassa eri paikoissa


Pikku Myyn ja Kiireen ensimmäinen paini


Kuutti Kiireen niskan päällä


Kuutti saa apuja Vienolta


Täplikkäät vastaan mustavalkoiset


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.