keskiviikko 30. toukokuuta 2012

34. vrk

Niin tulee huomenna viisi viikkoa täyteen. Hurjaa miten se aika meneekään kuin siivillä. Pennut kehittyvät huimaa vauhtia. Käymme ulkona noin 4-5 kertaa päivässä. Nappulaa pennut saavat nyt kolme kertaa päivässä mutta hillitysti. Pennut leikkivät kovasti jo keskenään. Hurjasti urisevat ja rettuuttavat toisiaan milloin hännästä, milloin niskasta ja milloin korvasta. Luonteet tulevat yhä enemmän esiin. Porukan yllättäjät ovat nämä meidän "kainot neidit" eli Rauha ja Vieno, joista on alkanut löytyä kovastikin luonnetta. Rauha erityisesti vaikuttaa melko itsenäiseltä kaverilta. Super-mamma kouluttaa aika usein juuri Rauhaa ja Vienoa. Eilenkin kun meillä oli vieraita käymässä, Supra otti Rauhan taas "käsittelyyn". Rauha ei kyllä taipunut, ei sitten tippaakaa vaan vilautteli kulmahampaitaan äidilleen. Illasta käsittelyvuorossa oli Lentsu, jolta paloi pinna kerta kaikkiaan moisesta ja niinpä neidillä oli koko purukalusto esillä, kun äidilleen niskoja nakkeli.

Kaikki pennut ovat hyvin kiinnostuneita ihmisistä ja pyrkivät ihmisten luo. Ne myös käyttävät mielellään hampaitaan repimisleikkeihin. Jos ei vielä ihan leluun tartuta, niin lahkeet, sormet, hihat yms. kovat kova sana.

Kuvasin pentuja viime torstaina sekä nyt maanantaina. Jo muutamassa päivässä on nähtävissä, kuinka motoriikka kehittyy koko ajan. Eilen illasta päästin pennut vapaana pihalle ja sehän tuotti paljon riemua. Lentsu, meidän villikko, molskahti ojaan. Onneksi Super-mamma oli paikan päällä, niin pääsi tyttö rukka äitinsä pestäväksi. Eilen illasta sain leikattua Pikku Myyltä, Lentsulta sekä Kiireeltä kynnet. Tänään jos saisi lopuilta kolmelta leikattua ne.  Nätisti kyllä antoivat neidit leikata kyntensä, vaikka oli vielä iltavillit kesken.

Huomenna alkaakin toinen Axilur-kuuri ja perjantaina saamme sirut niskaan. Viikonloppu meneekin vierailuiden merkeissä.


2 kommenttia:

  1. Oih ja voih.... ihanaa on noiden pienten touhuja katsella :) Eipä tuo pentukuume tästä ainakaan lievene....

    VastaaPoista
  2. Moi. Ihania pentuja. onko tuo Punainen pentu varattu???Eikös se ole narttu? itselläni on saman värinen uros 7.5vuotta. leikattu:) Ihana pentu todella :) Ulla ja Koirat

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.