keskiviikko 2. toukokuuta 2012

6. vrk

Vappu menikin pihaharavoinnin, grillauksen ja saunomisen merkeissä. Pikku Hyyperien vappu sisälsi pitkälti nukkumista sekä syömistä. Maanantai-illan punnituksessa kävi ilmi, ettei Pikku Myy olekaan mikään Pikku Myy vaan aito oikea Iso Myy, sillä silloin Pikku Myy oli pentueen painavin marsu. Eilen sen sijaan tilanne oli hieman jo tasottunut. Kiire ja Vieno jakoivat painavimman marsun tittelin 541 gramman mahti painollaan. Lentsu tuli kolmanneksi kahden gramman erotuksella. Pikku Myy painoi 529 grammaa, Kuutti 503 grammaa ja meidän punatukka 479 grammaa. Kaikki pennut Rauhaa lukuun ottamatta painoivat eilen illalla siis jo yli puoli kiloa.

Super-äiti on kovin ihmeissään, kun saa ruokaa järjettömät määrät. Olen nyt syöttänyt tyttöstä neljän, viiden tunnin välein läpi vuorokauden. Minullahan on tämä pieni ihmislapsi, joka minut joka tapauksessa herättää myös yöllä, joten voinpa siinä samalla heittää myös mammakoiralle apetta rinnan alle laitettavaksi.

Kuvasin eilen hieman näitä meidän marsuja. Tässäpä teille lyhyt videopätkä Pikku Hyyperien vapusta.


3 kommenttia:

  1. Voi ei! :) en kestä noita ääniä, onko mitään söpömpää.. Ja Super <3

    VastaaPoista
  2. Hei! Olen seurannut tätä blogia alusta asti. Lukenut läpi aikaisemmat pentublogit ja ihailen sitoutumistasi koiriin ja näin kattavaan päivitykseen. Kiitos! Tätä on ilo seurata. Laitoin sinulle joskus vuoden alussa sähköpostia ja pyysit käymään. Onko pentuja mahdollista käydä katsomassa vaikka ei vielä voisikaan koiraa itselle laittaa?
    Onnea vielä terveestä ja reippaasta pesueesta! Heli

    heli.m.rajamaki@gmail.com

    p.s. Rakastaa Rauhaa <3

    VastaaPoista
  3. Ei ole todellista, on niin sulosia ipanoita.
    Super näyttää tyytyväiseltä Äipältä =)
    Vielä kerran Onneksi olkoon!
    T:Raine

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.