tiistai 15. toukokuuta 2012

19. vrk

Tänään alkoi kuulua sen verran enemmän undulaattien laulantaa pentuhuoneesta, että päätin antaa pennuille ensimmäistä kertaa kiinteää ruokaa. Päivän menu sisälsi kermaviiliä ja paistinjauhelihaa. Pennut olivat kovasti tohkeissaan ruoasta. Jouduin hieman nostelemaan tyttösiä lautaselle, kun he vain ensin keskittyivät nuolemaan ruokaa tassuistaan. Pienen harjoittelun jälkeen osa porukasta suorastaan makasi lautasella.

Koska kelit ovat kovin suosiollisia, uskon että pääsemme ulkoilemaan loppuviikosta. Huomenna alkaa myös ensimmäinen kolmen päivän matokuuri. Kaikkea jännää on siis tällä viikolla tiedossa. Torstaina varmaan otan kolmeviikkoiskuvat. Jos ehdin, koostan myös videon ensimmäisistä maistelukerroista.

Pennut ovat tosiaan alkaneet leikkiä keskenään pieniä hetkiä. Purevat toisiaan hampaattomilla suillaan. Kun niitä rupsuttaa kyljestä, alkaa jokaisella zingeri hurista. Rauha mukaan lukien. Nyt tämä touhu alkaa pikku hiljaa käydä oikeasti mielenkiintoiseksi, kun pennuista alkaa löytyä luonnetta sekä mahdollisesti myös niitä luonne-eroja.

1 kommentti:

  1. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan millaisia persoonia joukossa kasvaakaan!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.