tiistai 22. toukokuuta 2012

26. vrk

Kohta pennut täyttävät jo neljä viikkoa. Eilen ulkoilimme neljään otteeseen. Aamulla ja illalla tosin varsin pikaisesti, sillä kasteen vuoksi maa on kostea. Meillä kävi myös vieraita palluttelemassa pentusia. Kiitos, kun saimme teidät ottaa vastaan.

Myös ystäväni Jasmine tuli poikansa Valtterin kanssa kylään. Yhdessä Jassun kanssa saimme otettua ensimmäiset poseerauskuvat pennuista, vaikka jouduimmekin suorittamaan kuvaukset kahteen otteeseen. Toisella kierroksella pennut malttoivat pysyä hetken paikoillaan. Ikävä kyllä nassukuva Kuutista epäonnistui, joten en saa nyt sellaista tähän teille ihasteltavaksi. Kiitos Jassulle kuvausavusta sekä maittavista pullista!

Tänä aamuna heräsin kuudelta mutta en suinkaan pentujen takia vaan kuopukseni. Pennut koisivat vielä kello seitsemältä. Vein ne kuitenkin pihalle tarpeilleen ja syömään. Syönnin jälkeen nostelin pennut takaisin laatikkoon mutta tällä kertaa pennut osoittivat sen verran äänekkäästi mieltään, että jouduin nostelemaan ne pentuhuoneen lattialle. Pennut siis ovat nyt vallanneet kodinhoitohuoneemme. Pitänee tänään asentaa yläkerran portaista toinen lapsiportti ulko-ovelle, jotta pentujen pihalle siirtäminen tapahtuu turvallisesti.

Pikku Myy diivailee


Pikku Myyn poseeraus


Kiire <3
 

Kiire poseeraa (purtuaan ensin Jassua sormista)


Rauhan söpö nassu


Rauha poseeraa


Kuutti poseeraa



Lentsu tapansa mukaisesti mahdottoman reippaana
 

Raamikas Lentsu poseeraa
 

Vieno suloisuus

Ihanainen Vieno poseeraa


2 kommenttia:

  1. Oi ihania kuvia ootte saaneet napattua!
    Huomista odotellessa :)

    VastaaPoista
  2. On tuo Kiire kyllä niin syötävän söpö tuossa kuvassa <3

    -aino

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.