perjantai 25. toukokuuta 2012

29. vrk

Valtakunnassa kaikki hyvin. Pennut voivat jo paremmin. Oli kuulkas ilo katsella sitä pentujen iloa ja leikkiä tänä aamuna. Eilen illasta Lentsu oli selvästi pahoinvoiva mutta Rauha ja Kuutti temmelsivät aivan normaalisti. Tänä aamuna myös Lentsu tepsutteli iloisena omana itsenään pentuaitauksessa.

Olen nyt siis puolittanut ruokamäärän. Jokainen pentu saa ruokalusikallisen nappulaa ja piimää kolme kertaa päivässä. Myös Superin ruoan olen vähentänyt 12 desiin. Viime yönä Super olikin poissa pentuhuoneesta. Päästin sen sinne kolmen maissa ja sitten aamuruoan jälkeen. Hyvinhän nuo tuntuivat noinkin vähillä syöntikerroilla pärjäävän.

En sitten punninnut pentuja eilen, kun innostuin leikittämään niitä illalla ja sitten ne jo väsähtivät. Vieno vetää lelua jo oikein tosissaan. Myös Kiire taistelee lelusta melko tosissaan. Oiken pudistavat päätään. Aika suloista leikkiä. Myös Rauha ottaa lelusta kiinni mutta ei vielä revi ihan niin kuin Lentsu, Vieno tai Kiire. Omii sen sitten mielellään kokonaan.

Tytöt ovat myös keksineet, että Superille lahjoitettu vierasvarapatjamme on paras nukkumapaikka. Sen päällä prinsessat nukkuvat oikein mielellään kauneusuniaan. Sain eilen muutaman aika hauskan pätkän leikkiä kuvattua mutta voi olla, etten nyt ihan heti ehdi koostamaan videota. Pahoittelen. Toivottavasti heti maanantaina minulla on sen verran aikaa, että saan teille taas videon katsottavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.